TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Miért szeretjük Shogunt?

2014.02.12. 16:08 td_adamrepa

ShogunFB.jpg

Mauricio "Shogun" Rua. Legenda. Ikon. A sport történelmének egyik legismertebb, leginkább kedvelt alakja, aki 15 évesen kezdett a Muay Thai művészetébe, 17 évesen a bjj-be, majd rövid időn belül a Chute Boxe Akadémián kötött ki és Vale Tudo versenyeken szerepelt. Igazán naggyá későbbi, a PRIDE FC-ben töltött évei és harcai tették. Shogun szellemisége, harchoz való hozzáállása, szerénysége és a küzdelmekben tanúsított kitartása, agresszivitása rövid időn belül nagy kedvenccé tették a rajongók körében.

Shogun bár 32 éves, igen sok sérülésen, műtéten van túl, melyeknek köszönhetően utóbbi évei teljesítménye hullámzóra sikerült. Sokan szeretik, sokan leírták tán, vannak bizonytalanok és a nagyon újak, akik nincsenek tisztában vele, hogy ki is ő és miért szeretik annyian. Ez a videó mindannyiunknak szól. Teljes képernyőre hát vele és tekerjétek fel a hangerőt!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr525810887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása