TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Harcosok Klubja X. beharangozó

2014.02.11. 19:45 td_axl

kato.jpg
A Magyar Muaythai Szakszövetség 2014. március elsején rendezi meg a Harcosok Klubja 10. rendezvényét Budapesten, az aTEREM Harcművészeti Központban.(XIII.ker., Jász u. 112.). A rendezvény keretein belül egy négyes profi thai-box tornát szervezünk 75 kg-ban, melyet az 1997. február 26-án tragikus balesetben elhunyt Kató Mihály emlékének szentelünk.
A 4-es torna résztvevői:
VIDÁKOVICS PATRIK (Baja)
BAKACS DEZSŐ (Pécs)
MEDNYÁNSZKY ÁDÁM (Győr)
KOVÁCS JÓZSEF (Budapest)

Az MMA Liga jóvoltából egy profi középsúlyú MMA négyes torna is megrendezésre kerül, valamint az eddig beérkezett nevezések alapján több presztízs mérkőzést láthatnak a kilátogató nézők.

Nevezés: Név, Életkor, Súly, Mérkőzések száma, Szabályrendszer, Egyesület, Elérhetőségek (Telefon, e-mail cím) megadásával a muaythai@muaythai.hu e-mail címen lehet február 20-ig.
Nevezési díj nincs!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr745809949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numermetal 2014.02.11. 21:31:21

Hajrá srácok! Sok sikert mindenkinek! üdv: perfectfightclub.hu
süti beállítások módosítása