TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

European MMA League – A nemzetek csatája

2014.02.07. 20:09 td_soleado

A horvát MMA League szervezői két sikeres szezon után úgy döntöttek, hogy kiterjesztik bajnokságukat, még pedig nem kisebbet cél álmodva, mint az európai méretek. Ennek eredményeként most szombaton a zágrábi nyitófordulóval rajtol el az European MMA League, mely 16 ország versenyzőit vonultatja majd fel. Az elképzelés fő vonala, hogy minden ország delegál 1-1 harcost az 5 kijelölt súlycsoportba.

europeanmma.jpg

 A sorozatban természetesen hazánk is részt fog venni. Az első körben Benkő László (-70kg) és Guzsván Péter (-84kg) lett nevezve. Péter sajnos sérülés miatt lemondta a hétvégi szereplést. Helyette más képviseli majd a magyar csapatot.

 A többszörös magyar bajnok birkózó, Benkő László számos más szabályrendszerben nyert címeket, és 2009-ben ismerkedett meg az MMA-val, és 2010 már az első mérkőzését is maga mögött tudta, és azóta rendszeres részvevője az itthoni és külföldi gáláknak. A zágrábi ellenfele a fiatal osztrák, Pavel Kozlowski lesz, akiről egyelőre nem sok mindent lehet tudni, Laci szavait idézve, a saját tudásában bízva vág neki a hétvégi küzdelemnek.

A sorozat fődíja 10 ezer euró lesz, a döntőt pedig tervek szerint december 7.-én rendezik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr755803719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása