TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anthony Johnson ismét az UFC-ben

2014.02.04. 19:57 td_hriczuakos

anthony_johnson_3.jpg

Pár hete td_axl jóvoltából olvashattátok Sefo és a WSOF ajánlatát a Bellator MMA irányába, mely nem titkoltan óriási dohány leszakítása miatt lett volna fontos mindkét szervezet számára. Mert hát PPV-ben jött volna a dolog, melybe a Bellator-nak beletört a bicskája Ortiz lévén, így a Rampage fémjelezte gálát Beltran ellen ingyen élvezhette a nagyérdemű. Sefo tervei alapján Johnson ment volna Pumukli ellen, Rebney-ék azonban nem kértek az „összeolvadásból”, így aligha lesz WSOF vs. Bellator féle történet. Ha pedig mégis, akkor Pumuklinak új ellenfelet kell találni, Anthony ugyanis visszatért az UFC-be, mely annyira nem is meglepő, tekintve, hogy zsinórban 6 meccset tudott nyerni, mióta a kopaszék kitették a szervezetből. Igaz, hogy a 6 ellenfele közül viszonylag Arlovski az ismertebb név, de legutóbb brutálisan kicsapta az UFC-t, majd Strikeforce-t is megjárt Mike Kyle-t.

Viszont nem lesz könnyű dolga Rumble-nak, hisz Phil Davis ellen találkozik majd az oktagonban, akinek egyetlen veresége Rashad Evans ellen még 2012-ből van. Félnehézben találkoznak majd a fiúk, mely szimpatikusabb lehet Johnson-nak mint a váltó, vagy a középsúly, hisz anno jócskán megszenvedett a fogyasztással, a Belfort elleni meccs előtt nem is tudta hozni a kiírt súlyhatárt, majd veresége után White nem is marasztalta őt tovább. Jones körül lassan megcsappanak a kihívók, nem csoda hát, ha új-régi arcok érkeznek, mely talán kellő motivációt adhat Jon-nak, hogy ne siessen annyira nehézsúlyba.


H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85799051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása