TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

K-1 World Max Final Four

2014.01.24. 14:29 td_adamrepa

k1-world-max-final4-azer2014-FB.jpg

Kevesebb, mint egy hónapon belül Azerbajdzsánban csap össze Buakaw, Enriko Kehl, Shane Campbell és Sung-Hyun Lee. ki kerül ki győztesen?

Kehl tavaly Decemberben találkozott már Buakaw-val egy gálán. Bár akkor nem sikerült neki, a 20 éves német csoda egy ideje már emelkedőben van, annak ellenére, hogy sokak radarjáról lemaradt. Elég szép meccseket hozott 2012-ben, de a 2013-as év miatt sincs mit szégyenkeznie. Buakaw-val való küzdelmét az alábbiakban tekinthetitek meg.

A kanadai Shane Campbell a tavaly, Kínában rendezett K-1 World Max negyeddöntők gáláján egyszer már megmutatta a világnak, hogy ki is ő - valószínűleg az egyik legnagyobb tehetség a 70kg-os kategóriában. Ellenfele, a kolumbiai Christopher Mena akkor úgy nézett ki ellene, mint egy amatőr. Campbell egyszerűen túl sok volt Menának, aki egyszer az első, egyszer pedig a harmadik menetben le is ment. Campbell pedig simán vitte pontokon a meccset.

k1-world-max-final4-azer2014.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr235774860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wackwaryou 2014.01.24. 21:15:22

Azt a helyes kis kóreai varrodai munkás-gyermeket itt bántani fogják?
A képen olyan a mellkasa amit a szénsavas víz is szétrepít...
szegényke
süti beállítások módosítása