TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Metamoris 3: Gracie vs Bravo

2014.01.23. 17:17 td_adamrepa

metamoris3.jpg

Abu Dhabi Combat Club (ADCC) torna, 2003. Jött egy amerikai és legyőzte az addig legyőzhetetlennek hitt Royler Gracie-t, a legenda Helio Gracie fiát. A bjj köreiben világszerte lökéshullámok indultak meg. Sokan nem hitték, kételkedtek, sokan mondták, hogy az amerikai Eddie Bravonak csak szerencséje volt, még egyszer nem tudna nyerni.

A visszavágó ötlete sokszor felmerült, 2011-ben pedig úgy tűnt közel kerültek a meccs megvalósításához is, azonban különböző okok miatt nem tudtak megegyezni, Gracie pedig egy MMA meccset akart Bravo-val, Brazíliában... Az egészből semmi sem lett. Mostanáig.

Két hónapon belül mindent megtudunk. A Metamoris 3, submission-only szabályrendszerű gálán (nincsenek pontok, pozíciók, csak subbal lehet nyerni) Eddie Bravo és Royler Gracie ismét találkoznak. A két bjj sztár 700 jelenlévő, valamint számtalan online néző szeme láttára akaszkodik majd össze ismét, hogy egy évtized után eldőljön, szerencse volt-e az első találkozó kimenetele vagy sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr65774650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása