TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Vidákovics Patrik és Szalontai Gergő hétvégén mérkőzik egymással

2014.01.21. 20:43 td_soleado

A többek közt Profi Interkontinentális K-1 Bajnoki övvel is rendelkező, a Kick-Thai Boxing Team Baja versenyzője, Vidákovics Patrik 73 mérkőzéssel a háta mögött várja a hétvégi, Szalontai Gergő elleni megmérettetést. Patrik tavalyi éve igazán parádésra sikeredett, a már említett cím mellett - edzője, Mezőfi András nagy örömére - a -76kg-os kategóriában a hazai profi K-1 bajnoki öv is vitrinébe került.

vidakovics.jpg

 „Az a megtiszteltetés ért, hogy Január 25-én bunyózhatok a savate-s Szalontai Gergővel, a Harcosok Klubja rendezvényen. Már láttam küzdeni őt korábban. Egy jó fizikumú, dinamikus, kitartó harcosnak tartom. Szerintem egy kemény, pörgős bunyónak nézünk elébe, de ha megvan a lehetőségem rá, megpróbálom idő előtt befejezni.”

 Az eredményekkel a pestszentlőrinci Francia Box Klub versenyzőjének, Szalontai Gergőnek sem kell szerénykednie, a sportágban EB 3. hely, Kempo magyar bajnok és Világkupa győztes. Dudás Attila mellett Mocsár Gyula és Ferenc József segíti a felkészülését.

 „Láttam néhány mérkőzését. Nem kérdés, hogy képzett harcos. Minden valószínűséggel kemény, és pörgős mérkőzés lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr595773353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kick Thai Boxing Team Baja 2014.01.22. 09:42:06

Vidákovics Patrik a Kick-Thai Boxing Team Baja versenyzője,Trainer:Mezőfi András
süti beállítások módosítása