TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mégsem sérülés miatt mondták le Melendez következő meccsét?

2014.01.13. 21:04 td_hriczuakos

gilbert-melendez1111.jpg

Szép kis kavarodást indított el White, miután bejelentette, hogy Gilbert Melendez következő ellenfele Khabib Nurmagomedov lesz. A felek ugyanis elvileg szóban már megegyeztek, majd ki is jelölték az összecsapás időpontját, ám Melendez sérülés miatt kénytelen volt visszalépni. Na de hol itt a probléma? Egyesek, köztük Gilbert csapattársa, Jake Shields szerint szó sincs sérülésről, Melendez túl közelinek tartja február 22-ét, ezért inkább nem kér az orosz fiúból. Mások felvetették, hogy a korábbi Strikeforce világbajnok tart Nurmagomedov-tól, hisz egy esetleges verességgel távol kerülhetne a hőn áhított bajnoki címtől.

Dana aztán twitter-re érdekes dolgot pakolt ki, miután egy rajongó felvetette az ötletet, hogy Nate Diaz, Melendez csapattársa ugorjon be és vállalja el a bulit. A kopasz szerint ugyanis Nate sem vállalta a meccset, ezzel ugrott a párosítás. Majd a fiatalabbik Diaz szintén twitter-en ócsárolta a főnököt, meg az egész szervezetet, mondván mindkettő egy rakás sz*r. Persze Nate menedzsmentje azonnal rendbe tette a dolgokat, szerintük ugyanis szintén a kiírt időponttal van a gond, rövid lenne a felkészülési idő egy ilyen kaliberű harcos ellen. Hiába na, Nate hozza a 209 rulezt, de ez most durva adok-kapok volt White fele, Nurmagomedov körül meg sikerült jó nagy hypeot csinálni. 

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr115756822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása