TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Digitális tartalomszolgáltatással rukkolt elő a UFC

2014.01.04. 12:32 td_adamrepa

UFC-logo.jpg

Tavaly év végén szivárogtak ki a hírek, amik azóta be is igazolódtak: A UFC előfizetéses alapokra helyezte a nemzetközi gálák megtekintési lehetőségét, ami annyit tesz, hogy a UFC oldalán regisztrált előfizetők az ún. Fight Pass rendszerében tekinthetik meg ezeket a gálákat egy adott összeg ellenében. A Fight pass $9.99 havonta, de ezért az összegért jóval többet kapunk. Ne felejtsük, hogy a UFC rendelkezik a világ legnagyobb MMA könyvtárával, ami annyi tesz, hogy a fight pass előfizetők bármikor, bárhol visszanézhetnek:

  • - 600+ WEC gálát,
  • - 500 Strikeforce gálát,
  • - PRIDE gálákat,
  • - Sok Affliction, WFA gálát,
  • - UFC Unleashed, Best of PRIDE, TUF tv műsorokat,
  • - Egyedi, a UFC által készített tartalmakat (interjúk, riportok, stb)

Összességében, több, mint 3000 egyedi küzdelemről és több, mint 500 gáláról beszélünk... Ez több ezer óra MMA-t jelent, amit mégegszer: bármikor, bárhol visszanézhetünk.

Jelenleg Magyarországon 6 hónapos előfizetés érhető el, ami $59.99-et kóstál (kb. 13000Ft). Ebben azonban sajnos nincs benne a TUF, a PPV gálák és a gálák visszajátszásai.

UFCFightPass.PNG

A lépés részben a UFC stratégiájának része, másrészt pedig a piaci feltételek és változások diktálták így. Ezzel a Fox Sports 1 és Fox Sports 2 csatornákról lekerül számtalan nemzetközi gála, mely csak a digitális előfizetési rendszeren keresztül válik megtekinthetővé és elérhetővé.

Az első ilyen gála a mai, szingapúri UFC Fight Night 34, ahol a legutolsó középsúlyú Strikeforce bajnok, Tarec Saffiedine csap össze a koreai sztárral, Hyun Gyu Limmel. Látható lesz még a kicsit megkésett japán sztár, Tatsuya Kawajiri is, Dustin Kimura, Leandro Issa.

SaffLim.png

A Március 8-ra kiírt londoni gála szintén ezen a platformon lesz elérhető. A nyilvánvaló előnyök mellett (mely a gálákat mindenki számára könnyen elérhetővé teszi, időzónától függetlenül) a lépés a UFC terjeszkedéséhez szükséges terv szerves része. Idén körülbelül 50 gálát tervez tartani a UFC, mely nagyon sok. Azonban ennek nagy része nemzetközi gála lesz, az előfizetés által pedig mindenki számára elérhetővé válik ugyan minden, azonban mindenki úgy tekintheti meg, amit szeretne, ahogy ideje engedi.

Az amerikai rajongóknak ezentúl rá kell fizetnie egy keveset, miután a helyi tv csatornáik már nem fognak adni nemzetközi gálákat, viszont, miután valószínűleg sok gálát nem fognak látni az amerikai piacon, nehezebbé válhat a nem Amerikában, amerikai gálákon harcoló sportolók ismertté válása az ottani közönség előtt. Nehezebb lesz tehát, hogy valakiből olyan nemzetközi szupersztár legyen, mint amilyen GSP volt vagy Anderson Silva. A UFC stratégiája azonban lehet, hogy sokkal inkább az, hogy Európának európai sztárokat csináljon, az amerikaiaknak pedig amerikait.

Várható továbbá a szolgáltatás megjelenése iOS, Apple TV, Samsung Smart TV, Roku, Blackberry, Android, Xbox és egyéb platformokon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845731248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása