TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Leonard Garcia LFC pehelysúlyú bajnok lett

2013.12.18. 10:09 td_hriczuakos

20121229104423_1MG_7317.JPG

Amíg múlt hétvégén az UFC Ausztráliába, és a WSOF Kanadába látogatott, a texasi székhelyű Legacy Fighting Championship nem mozdult új felségterületre, San Antonio-ban tartotta meg soron következő, 26-ik gáláját. Az est főmérkőzésén a pehelysúlyú bajnoki cím volt a tét, melyért Leonard Garcia és Kevin Aguilar szállt szembe egymással. Az a Garcia, aki a WEC-ben kiskirálynak érezhette magát, hiszen mérkőzéseit, agresszív stílusát általában állva tapsolta a közönség, és ez jóformán az UFC-ben sem változott. Igaz, hogy az utóbbi szervezetben már inkább csak a vereségeket gyűjtötte, például látványos twister szubot szenvedett el a Koreai Zombi-tól. Az UFC-ben 6 mérkőzésen csupán 1 győzelmet tudott felmutatni, az is egy megosztott pontozásos győzelem volt Nam Phan ellen. Ezek után nem is volt meglepetés, hogy Dana-ék kitették a szűrét.

Garcia pedig nem a Bellator-ba, vagy a WSOF-ba ment, hanem egy jóval kisebb szervezetbe, az LFC-be. Itt, hosszú idő után ismét megvillantotta tudását, zsinórban 2 győzelmet aratott (1 szub, 1 KO), aminek köszönhetően lehetőséget kapott, hogy megküzdjön a bajnoki címért. Ellenfele, Kevin Aguilar 8-0-s rekorddal érkezett a mérkőzésre, de sok vizet nem zavart, miután az első menetben Garcia leütötte egy hatalmas jobbossal. Leonard ment ellenfele után, a földön még nyomott egy sorozatot, ám Jacob Montalvo beszüntette az összecsapást, így az est végén Leonard Garcia személyében új bajnokot üdvözölhettünk. Zsinórban 3 győzelme után van még remény, hogy megint találkozzunk vele egyszer egy nagyobb szervezetnél, de ahhoz még 1-2 ilyen sikerre mindenképp szüksége lesz.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr985687716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása