TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

11 harcost igazolt az Invicta FC-től az UFC

2013.12.13. 09:14 td_titusz

Létrejötte óta az UFC nem volt más, mint a férfiak "csatatere", modern kori gladiátorküzdelmek színtere. Dana White sokszor kijelentette, ő bizony nem kér a "gyengébbik nem" képviselőiből az oktagonban, véleménye szerint nincs helyük a legpatinásabb szervezet soraiban. Ezen szavak óta eltelt pár év, és no lám, Ronda Rousey-ra építve létrejött az első női divizió, ez bővül most az ún. kislégsúllyal, mely 105 fonttól 115 fontig terjedő súlycsoportot jelent.

paigevanzant07.jpg

Természetesen nem lehet, hogy sokáig üres maradjon a "roster", egyből 11 harcost szerződtetett az UFC, egyenesen az Invicta FC soraiból, akik a TUF 20 évadában mutathatják majd meg tehetségüket. Az évad végén pedig nyomban bajnokot is koronáznak  A harcosok:

Carla Esparza (9-2); Alex Chambers (4-1); Claudia Gadelha (11-0); Felice Herrig (9-5); Bec Hyatt (5-3); Emily Kagan (3-1); Juliana Lima (6-1); Rose Namajunas (2-1); Tecia Torres (4-0); Paige VanZant (3-1); Joanne Calderwood (8-0).

Természetesen adóznunk kell picit a nyálcsorgatásnak, nem hagyhatom ki, hogy ne rakjak ki képet az egyik új amazonról. Kíváncsi lennék, hogy ki utasítana vissza egy grapling meccset Paige VanZant-tal?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485688114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása