TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 33: Hunt vs Silva mérlegelés és stream

2013.12.06. 14:13 td_axl

hunt_silva_weighin.jpg

Megtartották az ausztráliai Brisbane városában az UFC Fight Night 33: Hunt vs Silva hivatalos mérlegelését. Minden bunyós hozta a súlyát, nincs akadálya a küzdelmeknek. Bader üveg álla a téma odakint, bár Teixeira ellen bomba formát mutatott, végül mégis kihasalt, ahogy korábban Machida ellen is. Perosh papíron nem jelent számára komoly kihívást, de a hazai pálya az ausztrálnak extra erőt adhat. Ugyan ez a helyzet Te Huna esetében, aki Új Zélandi gyökereivel élete bunyója előtt áll Shogun ellenében. Tekintve, hogy eddig az UFC-ben csak Teixeira és Gusztafsson ellenében kapott ki, akár komoly veszélyt tartogathat a korábbi Chute Boxe Akadémia klasszisa számára. White jelezte is, hogy ha Shogun ismét kikap, akkor nem zárkózik el attól, hogy leüljön beszélni a brazillal visszavonulását illetően.

A főmeccsen Mark Hunt tér vissza a Dos Santos elleni kifektetését és csúnya fertőzését követően, hogy újraindítsa Rally for Mark Hunt mozgalmát, vagyis tündérmesét bejárva UFC nehézsúlyú címmérkőzés kapujába érjen. Silva is fogadkozik, földön kapná el a 2001-es K-1 WGP bajnokot. 

Ha élőben szeretnéd nézni a gálát, akkor éjjel 01:00-től megteheted erre a linkre kattintva. A fight card alább olvasható.

 

Main Card (Fox Sports 1)
Weight class
Heavyweight Mark Hunt vs. Antonio Silva
Light Heavyweight Maurício Rua vs. James Te Huna
Light Heavyweight Ryan Bader vs. Anthony Perosh
Heavyweight Pat Barry vs. Soa Palelei
Middleweight Dylan Andrews vs. Clint Hester
Women's Bantamweight Julie Kedzie vs. Bethe Correia
Preliminary card (Fox Sports 2)
Bantamweight Takeya Mizugaki vs. Nam Phan
Middleweight Nick Ring vs. Caio Magalhaes
Flyweight Richie Vaculik vs. Justin Scoggins
Middleweight Bruno Santos vs. Krzysztof Jotko
Preliminary card (Online)
Welterweight Ben Wall vs. Alex Garcia

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545678601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chuck-d 2013.12.07. 07:10:28

ha kiskrapek lennék még, akkor azt mondanám, ha felnövök Mark Hunt akarok lenni, és csak azért nem Bigfoot Silva is, mert ő nem szép ember - legfeljebb gavallér. rég pislogtam ekkorákat, hogy ezek mit le nem vágtak, több vége volt a meccsnek, mint a Spielberg-féle A.I. filmnek, csak ennek jót tett, hogy továbbment. DW olyanokat csicsergett rá, hogy még saját szigetet is venne nekik, és nem közösre gondolt. itt volt értelme igazán annak, hogy döntetlennél mindkét versenyző kezét felemelik, "ez jó mulatság, férfi munka volt!" FOTN és Win bonus mindkettő zsebében.

Shogun ijesztő volt, ráadásul ballal. nem lesz rossz beszélgetés a főnökével.

elvileg Hunt bevonulózenéje ez volt:
www.youtube.com/watch?v=SQDjLphA-iE
süti beállítások módosítása