TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tisztes magyar helytállás Bécsben

2013.11.25. 20:16 td_soleado

Mint korábban írtuk, kisebb magyar különítmény volt hivatalos a hétvégén a Vendetta 8 nevű gálára, az osztrák fővárosba, Bécsbe. A Dietz Gusztáv vezette csapatnak a szép eredményeken kívül az ellátásra sem lehetett panasza a Budocenterben lezajlott esemény után, az osztrákok jó vendéglátóhoz méltóan mindent a magyar harcosok rendelkezésére bocsátottak, és a mieink által mutatott teljesítmény után minden bizonnyal egy hosszú együttműködés vette kezdetét az elmúlt szombaton.

vendetta_magyar.jpg

 

Dietz Gusztáv foglalja össze a kint tapasztaltakat:

 „Úgy érzem sikerült jól szerepelnünk, sőt a személyes visszajelzésekből is ez derült ki! A gála főszervezője méltatta az itthoni munkát és biztosított minket a további együttműködésről. Jól éreztük magunkat, hihetetlen volt látni, hogy milyen lehetőségeket biztosítanak ilyen rendezvényeknek! Soltész Laci ismételten iskolamunkát mutatott be kezdésnek, végül hátsó fojtással fejezte be a küzdelmét. Tanítványára, Fényes Zsoltra is nehéz küzdelem várt. Ott úgy érzem én, hogy a bíró talán kicsit hamar lépett közbe, de Zsolt vérzett nagyon, Őt védte,így leállította a küzdelmüket az ellenfél javára.

Utána én következtem, megmondom őszintén, bíztam magamban! Azt hittem be tudom fejezni idő előtt a meccset, még meccs közben is így voltam ezzel! Pozícióból pozícióba kerültem földrevitel után és lábfeszítésre, egyenes térdre mentem. Igaz bent hagytam a bokám, mert úgy éreztem megvan a térd, mire az ellenfelem jól rázárt a bokámra és fel kellett adnom a küzdelmet sérülés okán! Tanultam újat megint, mondjuk hogy a versenyek igazságáról.

Utánam Galbács Máté következett szintén a Növényi Akadémiáról. Vele sem volt gond az elején, de pozícióharc közben, földön Ő is belefordult egy háromszög technikába, így feladta a küzdelmet.

Végül tőlünk Etelaky Lajos következett. Neki minden összejött, egy nagyon erős ellenfél fölött sikerült fölényes győzelmet aratnia! Az ellenfél második menetben gyakorlatilag feladta a küzdelmet és jelezte a bíró felé, hogy nem képes folytatnii!

Jó volt nagyon sorokból látni ezt a meccset! Összefoglalva a vereségemmel együtt köszönöm a lehetőséget, igyekezni fogok élni vele újra! Szeretném akár visszavágóra kihívni az ellenfelemet. Érdekes volt ez is nagyon, egyből a meccsünk után bejött hozzánk a sarkuk és elmondták, hogy azonnal érdekli őket a visszavágó lehetősége, mert hogy ők is szerveznek gálákat Ausztriában! Meglehetősen jó körülményeket biztosítva annak a meccsnek is. Egészen új ez nekem valahogy, a hozzáállásuk, de meg bírnám szokni mindenesetre.

Szóval úgy néz ki, megyünk vissza, ez azt gondolom önmagában elismerés! Nagyon is van keresni valónk kint, úgy érzem, itthon örülten tehetséges fiatalok vannak, hatalmas küzdeni tudással. Kint meg a körülmények adottak jobban! Részemről és a Növényi Akadémia részéről mindenképpen köszönöm a lehetőséget és az újabb tapasztalatokat! Ennek megfelelően fejlődünk tovább! Magamtól is várom még, míg a tanítványaink meg majd remélem magukért beszélnek! Rövidesen újra megyünk. Köszönöm a lehetőséget és az újabb tapasztalatokat.. megyünk tovább!”

A Vásony fivéreknek és Busai Gergőnek is gratulálunk a szép eredményekhez. Soltész László teljesítményéhez hozzáfűzném, hogy az utolsó pillanatokban ugrott be szinte, ehhez képest, mintha hónapok óta erre e meccsre készült volna, parádés győzelmet aratott. Volt női versenyzőnk is a gála programjában, Görög Alexandra az első menetben maradt alul a német Nicole Wesner ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr885656758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása