TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Török Dani utolsó meccsére készül?

2013.11.19. 15:07 td_axl

torok.jpg

November 24-én a Krefeldben található Kaya Plazában rendez K-1 gálát Németország legnagyobb küzdősport klubja, a Masters Gym Duisburg. A torna érdekessége, hogy az ex-kyokushin bajnok, immár hosszú ideje K-1-ben vitézkedő Török Dani vívja a főmérkőzést, ám a szokásosnál is nagyobb téttel.

Ha nyerek, abbahagyom! - Lepett meg minket a közelgő mérkőzése kapcsán feltett kérdésünkre válaszolva Dani. - A kedvesemmel már kialakítottuk itt az életünket, s bár a Masters mindenben támogat, más irányban fogom folytatni.
Ellenfelem, a 190 cm magas, 140 kg súlyú román Leodran. Bunyózott anno K-1-ben is. Már nyár óta nyomjuk a felkészülést, bár nem volt egyszerű összeszedni ilyen nagy méretű gyereket a sparringokhoz. Kőkemény programot nyomok: egy héten három alkalommal edzek napi kettőt, a többi napon egyet. 

A gála a nem rég nyílt krefeldi Masters edzőterem promóciós rendezvénye. Az ötmenetes főmeccs lesz a miénk, amely az IKBO világbajnoki címéért megy majd (Ilunga nem akarja megvédeni, mert inkább a GLORY-ban kakaskodik). Az öv, hogy világbajnoki vagy sem, egyáltalán nem érdekel. Rengeteg szervezet van megannyi jó bunyóssal. A mérkőzés számít nálam meg az, hogy lezárunk egy korszakot.

torok2.jpg

Ha minden jól megy és sikerül nyernem, akkor ez lesz az utolsó meccsem. Nem akarom túlagyalni, a győzelemre koncentrálok. A körítés viszont a szokásosnál is nagyobb, hiszen ebből az alkalomból a klubom például egy emlék-magazint is kiad, ráadásul most jön ki a nevemmel ellátott Fight Guard edzőfelszerelés is. Telt házra számítunk és rengeteg magyar jön várhatóan, köztük barátok, családtagok, akiket szeretnék jó bunyóval megajándékozni. 

forrás: Török Dani és budomagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765644072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása