TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Tyson: Egy igazi f*szfej voltam

2013.11.14. 21:09 td_axl

tyson.jpg

Mike Tyson időről-időre felbukkan a hírekben, elég neki csak egy-két storyt előhúznia a múltból, melyek elég meredekek ahhoz, hogy mindenki lehozza. Az elmúlt hónapokban arról beszélt, hogy napjainkban is olyan masszív alkohol függősége van, hogy azon csodálkozik, hogy egyáltalán életben van még. Most viszont kijött egy újabb könyv róla, egyfajta memoir, mely nagyon úgy tűnik, hogy a legböszmébb durvulásait is sorra veszi minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bokszbajnokának.

A teljesség igénye nélkül szemezgetve megtudhatod Iron Mike-ról a könyvből, hogy már 11 éves korában kokaint tolt és még fiatalabb volt, mikor a piálás is képbe jött. Sőt, a kólát nem rakta le később sem, több komolyabb meccsét szétszívva nyomta végig, ilyen volt a Lou Savarese, Danny Williams vagy a Andrew Golota elleni bunyó. Még a híres Lewis elleni botrányos sajtótájékoztató előtt is beállt, aminek az lett a vége, hogy Lennox lábát harapdálta...Hogy ne bukjon le az anyaggal, műpéniszből vizelt a pisiteszten mindig, valamelyik segítője adta a vizeletet hozzá. 

A cuccolástól meg persze jöttek a hangulatingadozások és agresszív megnyilvánulások. Igazi f*szfejnek titulálja magát Tyson ezekről az időkről beszélve. Falta a nőket, még a rehabos mentornőjét is megrántotta, egyszer pedig 250.000 dollárt fizetett egy hölgynek, mert azt megharapta Mike tigrise a lakásában. Mindezek mellett Tyson a mai napig állítja, hogy ártatlan volt nemi erőszak vádjában, ami miatt lesittelték. Megérdemelte a börtönt szerinte, de bent is király volt, homár kajált a kóter falai között, like a boss. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr405634498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása