TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Elmarad a Pettis vs Thomson címmeccs

2013.11.11. 19:51 td_adamrepa

anthony_pettis.jpg

Vasárnap derült ki Dana White egy a Fox Sports csatornának adott nyilatkozatából: Anthony Pettis térdsérülést szenvedett. Akkor még úgy volt, a történet nem komoly, ezért a december 14-re kitűzött címmeccs, a UFC on FOX 9 Josh Thomson ellen nincs veszélyben. Vasárnap estére azonban befutottak a rossz hírek: a sérülés a címvédéstől való elállásra kényszerítette Pettist, így kénytelenek lesznek valamikor máskor megtartani a meccset. Jelen pillanatban még azt sem tudni mikor térhet vissza a bajnok.

Öröm az ürömben azonban - már akinek -, hogy így az est főmeccsét a légsúlyú bajnok, Demetrious Johnson fogja vívni a ranglétrán békaugrásokkal felfelé szökellő Joseph Benavidez ellen. A két harcos eredetileg a TUF 18 fináléjában, november 30-án találkozott volna, de így azt a gálát Gray Maynard és Nate Diaz meccse fogja megkoronázni. Maynard legutóbb az első menetben vesztett T.J. Grant ellen, Diaz pedig két vereséget gyűjtött be zsinórban. Nem mellesleg harmadszor találkoznak egymással, hiszen Diaz még a TUF 5 alkalmával subolta Maynardot a második menetben, 2010-ben pedig a UFC Fight Night 20 gálán Maynard nyert pontozással.   Érthető tehát, hogy mindkettőjük számára fontos ez a meccs, több szempontból is.

Demetrious Johnson egyébként még a UFC 152 alkalmával verte meg Benavidezt, - amikor a cím hozzákerült -, azóta pedig kétszer is sikeresen védte meg az övet, elég izgalmas meccsek keretében: mind a két alkalommal bónusszal jutalmazták teljesítményét. De Benavidez se parkolt eddig, hiszen zsinórban nyert három meccset, méghozzá nem is akárhogy: legutóbb egy első menetes TKO-val például.

A gála felhozatala (amennyiben más sérülések nem történnek természetesen) így fest:

Főmeccsek:

Demetrious Johnson vs. Joseph Benavidez
Carlos Condit vs. Matt Brown
Urijah Faber vs. Michael McDonald
Chad Mendes vs. Nik Lentz

Felvezetők:

Scott Jorgensen vs. John Dodson
Joe Lauzon vs. Mac Danzig
Danny Castillo vs. Edson Barboza
Kelvin Gastelum vs. Court McGee
John Moraga vs. Darren Uyenoyama
Abel Trujillo  vs. Roger Bowling
Cody McKenzie vs. Sam Stout
Pat Healy vs. Jamie Varner

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr135625950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása