TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cage Warriors 58: Buki nyert, Halminak nem sikerült

2013.08.25. 22:09 td_axl

buki.jpg

Tegnap este rendezték Groznijban a Cage Warriors 58 gálát, mely kapcsán előzetesen már jeleztük, hogy két magyar érdekeltségű mérkőzés is lesz a fight cardban. Egyrészt Buchinger Iván érkezett ismét könnyűsúlyban, hogy Jason Ball ellen megkezdett ismételt kapaszkodását a szervezet üresen maradt trónjáért folytassa. Buki ellenfele az egészen jó mérlegű Jamal Magomedov volt. A két harcos bunyója során a helyszíni beszámoló szerint pontlevonás történt az első menetben, Jamal a rácsokat markolászta, ezért jött a büntetés. Aztán a harmadikban Buki háromszögbe húzta volna ellenfelét, aki ugyan eszmélt, de védeni már nem tudta az időközben finoman karfeszítésbe átforduló támadást, vagyis a bősi harcos kopogtatással nyerte újabb kalandját a CWFC-nél.

halmi.jpg

Az est főmérkőzésén lépett a ketrecbe Halmi Viktor a mocskosul zúzós ProFc mezőnyben acélosodó helyi kedvenc Beslan Isaev ellen. A kinti beszámoló szerint Isaev pörgette a bulit, keményen és pontosan talált kintről dolgozva, térdeit is jól használta. Viktor a saját terepére vitte volna a küzdelmet egy földre vitellel, de Beslan résen volt befogta Halmi nyakát és kopogtatta a kiváló magyar harcost. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr395476923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása