TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana: Uriah Hall mentálisan nem áll készen arra, hogy az UFC-ben harcoljon

2013.08.21. 17:16 td_hriczuakos

Az idei TUF-ban felfedezett rombológép, Uriah Hall még úgyis óriási favoritként érkezett John Howard ellen a hétvégén, hogy Kelvin Gastelum elhappolta előle az Ultimate Fighter címet. Hétvégi veresége után Hall 0-2-vel áll a szervezetben, és Dana bármennyire csípi, nem biztos, hogy látjuk őt legközelebb az Oktagonban:

„Imádom Uriah Hall-t, nagyszerű kapcsolatom van vele. Ő az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha is találkozhatsz, de nem egy bunyós. Ha képes lennék kivenni Brad Pickett agyát és szívét, és átültetni Uriah testébe, az később hatalmas pusztítást vinne véghez, mert Hall-nak megvan hozzá a fizikai felépítése: gyors, erős, egyszerűen hihetetlen. De mentálisan nincs erre hangolva, hogy itt harcoljon. Ez egy pszichés dolog, érted? A TUF-ban egy gyilkos volt, aztán jött a nagy show, ahol már tényleg minden számít, és hirtelen mintha más ember lett volna belőle. A Kelvin Gastelum elleni meccs után azt mondta nekem: Kelvin egy remek srác, nagyon kedvelem. Nos, OK, de ez a kedves srác épp most vette el tőled életed legnagyobb lehetőségét, mindent, amit meg akartál szerezni.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr605469315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása