TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Invicta FC 6 - Cris Cyborg vs Marloes Coenen

2013.07.10. 20:08 td_adamrepa

InvictaFC6.jpg

Közeledik az Invicta FC 6 időpontja. Szombat este a már némi közös múltra visszatekintő Cyborg és Marloes Coenen ismét összecsapnak. Vajon más lesz az eredmény ezúttal, mint a legutóbbi, 2010-es meccsen, ahol Cyborg a harmadik menetben TKO-val nyert? A tét mindenesetre nagy: az Invicta pehelysúlyú öve.

Az ügy Coenen részéről mindenképp lezáratlannak tekintett, mert bár a meccs nagy részében a rossz végén állt a dolgoknak és sokak számára egy szimpla verésnek tűnhetett az egész, Coenen máig fenntartja, hogy az ütközet túl hamar le lett állítva. Cyborg szimplán örül a lehetőségnek, a promóciónak és annak, hogy Coenen elég bevállalós ahhoz, hogy a történtek ellenére még egyszer meg akarjon küzdeni vele. De nyomás is nehezedik mindkettejük vállára - Coenen már egyrészt nagyon sokat letett az asztalra és szülőföldjén, Hollandiában sokat is várnak tőle, Cyborg pedig a doppingbotrány után szeretné tisztázni nevét és megmutatni, hogy bár hibázott, "extrák" nélkül is képes győzni és megmutatni, hogy ki a legjobb női harcos a világon.

Az alábbiakban a harcukat és a gálát mintegy felvezető (elég hangulatosra sikeredett) videót tekinthetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr95399297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása