TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP: Anderson továbbra is a valaha élt legjobb harcos

2013.07.08. 22:41 td_axl

Georges St-Pierre a hétvégi Silva vs Weidman párharc eredménye után nyilatkozott. A váltósúlyú bajnok mindvégig azt hangoztatta, hogy véleménye szerint Weidman képes lesz legyőzni Andersont, ezért fogadta el a Hendricks elleni párosítást. most röviden értékelt:

gsp_1.jpg

Tudtam, hogy Weidman nyerni fog, de azt nem sejtettem, hogy ilyen szép kiütéssel. Azt hittem, hogy GnP vagy szubot ad el, erre nem. Azt nem állítanám, hogy Silva tiszteletlen, egyszerűen ez a fegyvere, az ellenfelei fejébe férkőzik ezzel a pszichológiai hadviseléssel. Ezúttal nem működött számára ez a stratégia, de ettől még nem rossz ez a felfogás. Egy bajnok attól bajnok, hogy ilyen vereségből is képes visszatérni, Anderson pedig bizonyította már korábban, hogy gödörből is fel tud állni. Nem kétséges, hogy ő minden idők legjobb harcosa. Örülök Chris sikerének is, mert a hurrikánban elveszítette házát, családos ember, igazán megérdemli. Ha visszavágó jön...szerintem Weidman azt is képes lesz megnyerni...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr375396878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása