TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Többszörös BJJ világbajnokot szerződtetett az UFC

2013.06.06. 21:27 td_hriczuakos

Robert Drysdale neve nem csenghet ismeretlenül, habár nagyobb státuszt inkább edzőként szerzett magának, semmint MMA-harcosként. Olyan bunyósokkal dolgozott már együtt, mint Frank Mir, Randy Couture, vagy éppen a nemrégiben visszavonulását bejelentő Forrest Griffin. Az amerikai BJJ specialista 6 éves korában Brazíliába költözött a családdal, ahol aztán gyorsan rákapott a földharcra, majd tudását egészen odáig fejlesztette, hogy feketeövesként 6-szor nyert Jiu-Jitsu világbajnokságot.

Robert saját BJJ-akadémiát üzemeltet Vegasban, legutóbbi 3 mérkőzését a Legacy égisze alatt vívta. 6-0-s rekord áll a neve mellett, mindegyik ellenfelét idő előtt, submissionnel győzte le. Az UFC-s debütálását Ednaldo Oliviera ellen teszi meg, a UFC 163-on, Brazíliában. Ellenfele, a brazil Oliveira tavaly januárban küzdött utoljára, mely a UFC-s debütálása is volt egyben, és bár hiába volt veretlen a mérlege, végül Gabriel Gonzaga kopogtatta még az első menetben. Drysdale szerződtetése valószínűleg még jobban feldobja majd a félnehézsúlyú mezőny amúgy sem színtelen palettáját.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr55346255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása