TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sárközi Robi jelenről, jövőről és Amerikáról

2013.06.04. 21:09 td_axl

A hétvégén ismét Szegeden jártam, és sikerült összefutnom Sárközi Robival. Volt is miről beszélni…

sarkozi.jpg

Robi nemrég tért haza Amerikából, a Gladiator Challenge American Dream elnevezésű gálán küzdött, ahol Justin Baesman ellen vívott egy 3 menetes csatát. A végén sajnos a hazai srác keze lendülhetett a magasba, de Robi cseppet sem lehetett csalódott, hisz az amerikai promóterek azonnal 2 következő mérkőzést is kilátásba helyeztek, az egyiket még idén novemberben, és egyet a jövő év elejére is. Robi tisztes helytállásának ezúton is gratulálni szeretnénk!

sarkozi2.jpg

A felkészülési időszak megkezdéséig sem fog azonban unatkozni a szegediek kiválósága. A Dunakeszin nyílt új Növényi Akadémián és a soproni Fighters Team Egyesület terem avatóján láthattak bemutató edzést, vele és tanítványaival az érdeklődök. Mindkét helyszínen terveznek további szemináriumokat a szegedi harcosok közreműködésével. Az előbbi helyszín a névadó Növényi Norbert vezetésével működik, míg az utóbbi Babos Zoltán jóvoltából várja a küzdősport kedvelőit.

 További érdekesség még a Tiszántúlról, hogy gőzerővel folynak a nyári MMA tábor előkészületei is. Robi végezetül annyit elárult még, hogy jövőre szeretne hazai fiatalokat is hozzásegíteni a tengerentúli bemutatkozás lehetőségéhez, amely egy kinti promóter, Ted Williams jóvoltából valósulhat meg. 

- Soleado -

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr375344404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása