TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Frank Mir lesz a visszatérő Josh Barnett ellenfele az UFC-nél

2013.05.31. 20:09 td_axl

Úgy tűnik, hogy Frank Mir igazi Strikeforce-specialista lehet az UFC-nél, miután a hajdani konkurencia utolsó nagy dobásának számító nehézsúlyú torna másik döntősével is összemérheti tudását augusztusban, ugyanis Josh Barnett lesz az ellenfele az UFC 164 programjában, Milwaukee-ban.

Warmaster_Josh_Barnett.png

Több mint 10 évvel az után, hogy megvívta utolsó meccsét az UFC színeiben, Josh Barnett visszatér az octagonba. Dopping ügyei és megmondó stílusa sokszor veszélyeztették karrierjét, és pár hónappal ezelőtt nem sokan fogattak volna arra, hogy valaha még UFC-s feliratú kesztyű kerül újra a kezére.

Visszatérésének marketing értékét meglovagolna gyorsan ellenfelet is kapott Frank Mir személyében, aki a másik Strikeforce döntős Daniel Cormier ellen elszenvedett veresége után szeretné kozmetikázni kicsit a mérlegét.

A tét mindkettőjük számára óriási. Barnett valószínűleg nem levezetni jött a legnagyobb szervezethez, és nem is az a típus, aki, ha már itt van, akkor ne egyből a trón fele törne.

Mir formája is évek óta csapongó, és véleményem szerint a nevéhez köthető az UFC történetének valaha volt legunalmasabb főmeccse, amit Cro Cop ellen vívott 2010-ben. Cím közelébe is csak szerencsével került Dos Santos ellen, ahol a brazil be is húzta a kötelezőt, idén meg ugye Cormier ellen sem az ő keze lendült a magasba a végén. Szóval, ha augusztusban is kapitulál, akkor akár a karrierje is olyan mélypontra kerülhet, ahonnan már nagyon nehezen lesz visszaút.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205338081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása