TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nick Diaz MMA szervezetet hoz létre

2013.05.14. 21:04 td_titusz

war.jpg

Igen, igen... jól olvastátok, Nick Diaz barátunk úgy néz ki, más formában folytatja karrierjét, hiszen a minap bejegyzetetett egy weboldalt és egy twitter accountot NickDiazPromotions.com néven, amit ha megnyittok a WAR MMA névvel fogtok találkozni, így valószínű, hogy ez lesz Nick szervezetének a neve (mily' egyedülálló...).

A hírt a Kaliforniai Atlétikai Bizottság erősítette meg, miszerint Diaz promóter engedélyért nyújtott be kérelmet, és állítólag az előzetes háttérellenőrzésen is túl van már (sikeresen) a volt(?) UFC harcos.

Váratlan, de korántsem meglepő hír ez. Diaz az utóbbi időben többször hangoztatta visszavonulási szándékát, ám mindig elmondta, hogy nem tudja csak így itthagyni a bunyót. Úgy néz ki fény derült a rejtélyre, megvan merre vissz tovább Nick útja.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545300556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.05.16. 20:24:36

War Machine remélem lehetőséget kap nálla , ha már névrokona a szervezetnek...
süti beállítások módosítása