TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 160: Velasquez vs Bigfoot 2 kiterjesztett előzetes

2013.05.05. 19:21 td_axl

160.jpg

Május 26-án jön a várva-várt nehézsúlyú faszagyerek-selejtező, mikor is Cain Velaquez másodjára találkozik Bigfoot Silva-val, de ezúttal a cím is terítéken lesz. E plakát az előző küzdelmüket idézi, ezúttal ki írja bele a vérbe a visszavágó időpontját?

Dos Santos még idén visszaszerezné az övét, ehhez csupán a gránitállú Mark Hunt-on kell átmennie. Sokak szerint Hunt olyan szerepben lesz JDS ellen mint, mint anno Big Country, de szerintem az öreg szamoai ököl-arzenálja ennél sokkal nagyobb veszélyt jelent majd a brazilra. 

Aztán félnehézsúlyban is jönnek a keménytökű gyerekek, Teixeira mászna címmérkőzés közelébe Te Huna legyőzésével. Ezen a meccsen is várható durrogtatás a javából.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr435282513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása