TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

De ki az a Gabriel Varga?

2013.05.03. 21:13 td_axl

305502_404777499594553_773054785_n.jpg

Ma rendezték Japánban a Glory 8 gálát, melynek összecsapásairól hamarosan láthattok videókat nálunk. A fight card-ot böngészve persze az emberek többsége a nagyobb neveket keresi. Ahogy a sajtó is, így a szigetországban elsősorban Aerts és LeBanner visszatéréséről cikkeztek, persze Albert Kraus is nagyban hozzájárul a gála népszerűsítéséhez.

A rendezvény keretén belül rendeztek egy 65 kg-os tornát is, melynek egyik indulója Gabriel Varga volt. Az igencsak magyarosan csengő név egy kanadai születésű srácot takar, aki megannyi világbajnoki övvel és szinte veretlenül érkezett a tornára. Egész gyerekkorát dojokban töltötte, karate alapok mellett Tájföldet is megjártam, többek között a Por Pramuk klubot is. Hogy sikerült Varga mai szereplése a Glory gálán? Ha nem googlizod ki, hamarosan megtudod itt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr505280053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása