TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP: Semmi értelme a meneteknek

2013.04.24. 19:23 td_axl

156649569-1443573.jpg

Az UFC szlogene a "As Real As It Gets!", vagyis a bunyók a ketrecben az utcai küzdelmeknek adnak professzionális környezetet, nem mintha az utcai bunyók preferáltak lennének, de itt nézheted hátradőlve és még a TV is közvetíti. Ha már a valósághoz ily közelálló dolgot kíván az UFC minden gáláján prezentálni, akkor GSP szerint teljesen értelmetlen menetekben gondolkodni, a kezdetektől fogva két szemben álló fél közül az nyert, aki tovább bírta az egymásnak feszülést. Georges gondolatai:

Sok mindent megváltoztatnék ebben a sportban. Az első ilyen a menetek eltörlése lenne. Komolyan úgy gondolom, hogy semmi értelme nincs. Ha valóban a párharcok igazi győzteseit keressük, akkor hadd küzdjenek ilyen keretek nélkül a harcosok. Minek kellenek valójában a mentek? Nem kell a bokszra hasonlítanunk, annak a sportnak szüksége volt erre, hogy ténylegesen elismerjék sportként. Azt tuti, hogy mentek nélkül ugrásszerűen megnőne a KO vagy Sub szám. Sokkal őszintébb és valósághűbb lenne ez a felállás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr255245207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G-ergo 2013.04.24. 19:33:31

"Azt tuti, hogy mentek nélkül ugrásszerűen megugrana a KO vagy Sub szám. Sokkal őszintébb és valósághűbb lenne ez a felállás."
furcsa is lenne, hisz csak így érhetne véget (meg persze feladással...). mindenesetre, már hallottam ilyen ötletet én is, viszont akkor is azt mondtam, hogy egészen biztos, ott hagyná a fogát egypár harcos. úgy értve persze, hogy belehalna. mind ahogy a boxban is megtörtént nem egyszer, hiába a menetekre bontás, ha abból olyan sok van. így meg aztán... a kimerültség és a küzdeni akarás megtámogatva jó sok bekapott ütéssel, vezethet simán a koporsóba. izgalmasabb lenne ez biztos, nem lenne biztonsági bunyó, de akkor is úgy gondolom, hogy veszélyes lehet.

Johnnynho 2013.04.24. 19:41:43

az ufc mikor indult, akkor így harcoltak. meg a többi szervezetben is. nem volt halál, meg semmi ilyesmi. csak a 45 perces meccsek azért nem annyira izgalmasak.

gericore 2013.04.24. 22:53:41

G-ergo: Nem csak KO sub és feladással érhetne végig a meccs hanem pontozással is.GSP valószinü ugy érti h a meneteket eltörlik de lenne idő limit.Tehát a 3x5percet mondjuk 1x15-re cserélné.Nem tudom én sem mennyire lenne ez izgalmasabb,ki lehetne próbálni.Bár pihenés nélkül fáradt maszatolásba birkozásba mehetne át a küzdelem.
süti beállítások módosítása