TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Jon Jones rekordot döntene

2013.04.23. 20:32 td_adamrepa

jon-jones-anderson-silva-ufc-mma.jpg

A UFC 159 előtti, a média számára tartott konferencia hívásban Jon Jones nyíltan vallott a terveivel kapcsolatban. Elmondta, először szeretné megdönteni a súlykategória rekordját az öv megvédése terén (jelenleg ezt Tito Ortiz tartja), aztán pedig ún. superfightok után néz valószínűleg vagy Cain Velasquez vagy Anderson Silva ellen.

Jones jelenleg 5 címvédésnél jár, amennyiben megveri Sonnent megdönti Ortiz rekordját. Elmondása szerint még egy meccset szeretne súlykategóriájában, hogy megerősítse rekordját a súlycsoportban, talán már novemberben, aztán pedig szórakoztató, nagy küzdelmek és nehézsúlyú bunyók után néz.

A kérdésre, hogy esetleg Anderson Silva lesz-e az első csak annyit válaszolt: "Megmodtam, amit megmondtam."

Sonnen még mindig Silva-val volt elfoglalva és előadta, hogy tulajdonképpen ő megverte a pókot, hiszen 30 percig ütötte, ő pedig kevesebb, mint 30 másodpercet foglalatoskodott vele, valamint, hogy keresztül fog gázolni Jones-on, hiszen Silva-n is "átgázolt". Ezt majd meglátjuk, méghozzá most Szombaton, április 27-én.

Mindenesetre a Silva vs Jones trailerét egy lelkes rajongó már össze is dobta:

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr535243036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G-ergo 2013.04.23. 20:44:43

hátezhülye... legfeljebb a gyógyszerein gázol ez át, amik elgurultak. Hiába ütötte Silva-t addig, hatása sok nem volt.
süti beállítások módosítása