TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Gilbert Melendez csőre töltve

2013.04.17. 19:11 td_adamrepa

10198.jpg

Az egykori Strikeforce könnyűsúlyú bajnoka Gilbert Melendez ezen a hétvégén debütál a UFC-ben a UFC on Fox 7 főmeccsén, a jelenlegi bajnok Ben Henderson ellen.

Egy nemrégiben adott interjúban beszélt róla, hogy felszedett egy pár kiló izmot, mivel Henderson a kategóriához képest elég nagy - szálkás, hatalmasak a combjai és marhára erős. Melendez tudta, hogy szükséges felkapnia pár kilót, de azért nem vitte túlzásba. Mindenesetre erősebbnek érzi magát és úgy gondolja állóképessége is javult. Szerette volna olyan formára hozni magát, hogy fogadni tudja Henderson rúgásait és kibírja a darálót.

Tisztelem Benson-t - mondta. Ő a jelenlegi bajnok, de a küzdelem napján megpróbálom majd kinyírni. Rossz szándékaim vannak, és ez az egész nagyon személyes. Nincs szükségem rá, hogy haragudjak valakire. Profi vagyok. Tudom hogyan kapcsoljak át abba a bizonyos üzemmódba és azt is, hogyan kapcsoljam ki. Vannak, akik egy hónappal előtte "bekapcsolnak" már. Én pontosan akkor kapcsolok át, mikor itt az idő.

Kemény lesz és személyes. Én így harcolok. Megpróbálom majd kinyírni a fickót. Nem kell, hogy mindenféle szemetet hordjanak össze rólam. De tudják, hogy a küzdelem napján Benson nem a barátom. Ő az ellenség, akit el kell pusztítanom. Erre a mentalitásra van szükségem.

A korábban a témában írt cikkünket 'Az út az oktagonig' videóval együtt, - melyben Melendez és Henderson mellett a gála főbb szereplői is mind feltűnnek - itt tekintheted meg.

Itt pedig egy kis ízelítő Melendezből. Az alábbi címvédő meccse 2011-ben, még a Strikeforce berkeiben történt, Tatsuya Kawajiri japán mma ikon ellen. Melendez a Shinya Aoki meccs után egy évvel, ezzel tért vissza, méghozzá egy olyan harcos ellen, aki verekedett már csúcsformában lévő Takanori Gomival és Eddie Alvarezzel is és akit az MMA világa már ~2002 óta a top 10-ben tartott számon a könnyűsúlyú kategóriában.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr365231249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása