TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 17 döntő mérlegelés

2013.04.13. 10:12 td_axl

009_urijah_faber_and_scott_jorgensen_9233.0_standard_730.0.jpg

Faber és Jorgensen

Végéhez érkezik a The Ultimate Fighter 17. évada, ideje új győztest koronázni. Az ilyenkor szokásos körítés-gála mérlegelését pedig hajnalban tartották.

Szóval ki kap 6 mérkőzésre szóló szerződést az UFC-től? Uriah Hall netán, aki úgy ment át eddigi ellenfelein a TUF-házban, mint a fos a libán? Dana White személyes kedvence, ha elbukik most a döntőben, akkor is látni fogjuk Hallt a következő években UFC gálán bunyózni, ez tuti. A másik oldalon Kelvin Gastelum áll, a TUF történetének legfiatalabb harcosa (21) aki látszólag nem ijedt meg Hall eddigi mészárlásaitól + attól, hogy Hallt már top 10-es középsúlyú ellen készítgetik a TUF 17 döntőt követően. Valljuk be, ilyen még nem volt a show történetében.

035_Uriah_Hall_and_Kevin_Gastelum_9208_gallery_post_gallery_post.jpgHall és Gastelum

Hogy a gálának legyen nagyobb, eladhatóbb nevű párosítása is, a főmeccset Urijah Faber vívja majd edzőtársa és barátja Scott Jorgensen, ami egy komolyan ígérkező harmatsúlyú bunyó lesz. Jön még az UFC történetének második női párosítása, a mérlegelésen bikinibemutatót tartó Miesha Tate és Cat Zingano csapnak össze. A győztes a következő TUF csapatkapitánya lesz Ronda Rousey ellenében. 

032_Miesha_Tate_and_Cat_Zingano_9193_gallery_post_gallery_post.jpgTate vs Zingano

A nehézsúlyú alsóházban lesz egy kis erőviszony átrendeződés, miután Travis Browne találkozik majd a régi-új UFC-s Gabriel Gonzaga ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr945220638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása