TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nate Diaz és Cesar Gracie útjai elválnak

2013.04.11. 20:41 td_titusz

Úgy tűnik egy régóta tartó munkakapcsolatnak vége lett. Igen, a címet jól olvastátok, Nate Diaz-t innentől kezdve nem Gracie menedzseli. A jiu jiutsu mester elmondása szerint azért született ez a döntés, mert nem tudta összeegyezteni az akadémiájának irányítását a Diaz testvérek menedzselésével.

nate-diaz.jpg

Az ifjabbik Diaz nem sokat teketóriázott, rögtön le is szerződött Mike Koganhoz, aki olyan nevekkel foglalkozik, mint Roy Nelson és Muhammad Lawal (meg persze sokan mások). Persze ezt a hír egyik fél sem erősítette meg hivatalosan.

Azért nem kell félteni Nate-et, továbbra is Cesar termében és csapatával készül, csupán az irányítás került át másik kézbe. Ha kicsit gonoszabbul akarok fogalmazni, akkor azt írom, hogy Nate okosan sakkozik, ugyanis  Dana korántsem csípi Cesart, ez pedig megnehezítheti az útját az UFC-nél.  Az, hogy ez mennyire befolyásolja a harcos karrierjét ez a lépés, megláthatjuk az április 20-án tartandó UFC on Fox 7 gálán (ahol a főmeccset Ben Henderson vívja Gilbert Melendez ellen). Nate ellenfele a korábbi Strikeforce bajnok Josh Thomson lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr715217341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása