TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Veszélyben a Gustafsson vs Mousasi?

2013.04.01. 19:44 td_axl

Tegnap látott napvilágot a hír, hogy a svéd félnehézsúlyú UFC-sztár Alexander Gustafsson edzés közben mély vágást szedett össze az arcán. Három különböző orvosi vélemény szerint a sérülés elég komoly ahhoz, hogy a szombati UFC on Fuel 9 svéd gála főmeccse veszélybe kerüljön ezzel, Gegard Mousasi számára pedig új ellenfelet kell keresni.

UFC-Stockholm-2013-poster_medium.jpg

Persze, ha ennyi idő alatt egyáltalán lehet, na meg ne felejtsük el, hogy az egész svéd gálát Alexre építették, minden jegy elkelt. Másrészt, a félnehézsúly rövidtávú históriáját igencsak befolyásolja ez a küzdelem, a nyertese minden bizonnyal a címért mehet legközelebb.

Aztán jött Dana White és a már-már tényként kezelt főmeccs-sztornónak kéziféket rántott, mondván igenis lesz Gustafsson vs Mousasi április 6-án. Nos, ez pár napon belül kiderül, Alex pedig biztosan kap pár észak-európai csodapakolást orcájára addig...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr25187656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása