TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP mégsem sérült?

2013.03.30. 10:36 td_axl

Elég nehéz eldönteni, hogy milyen pletykának higgyünk jobban. A Diaz elleni meccset követően láttak napvilágot olyan hírek, hogy a bajnok nem volt éppen százszázalékos a Nick Diaz elleni küzdelem során.

20130316102230_top.JPG

Aztán arról lehetett olvasni, hogy az achilles sérülése ellenére George edzésbe állt. A további pletykákat megelőzve rögtön bejelentették, hogy csak arról van szó, hogy elvégzett egy könnyebb futó edzést, mely állapot felmérés gyanánt szolgált a rehabilitáció érdekében, és a bajnok szigorúan tartja magát az orvosok által előírt pihenőidő betartásához.

Ha sérülés nem jelentős, akkor a bejelentett, körülbelül fél éves pihenő után akár még idén újra megvédheti a címét St-Pierre, amire utoljára 2010-ben volt példa, akkor egy éven belül mérkőzött meg Josh Koscheck-kel és Dan Hardy-val is. Hendricks kiéhezve várja a címmérkőzést a kanadai-francia bajnok ellen, GSP pedig a napokban először beszélt úgy Hendricks-ről, hogy az valóban megérdemli a kihívói pozíciót.

Időközben találtam egy szösszenetet a 2005-ös ADCC –ről, mely során GSP belefutott egy flying armbar vereségbe. Ami érdekes, hogy Leo Santos most a TUF Brasil 2 indulója, akár kiköthet még az UFC-ben. Mielőtt GSP-fikázónak tűnnék, fogjuk fel úgy ezt a videót, hogy Georges ilyen hibákból tanult a címhez vezető útján. 

Soleado és Axl

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr65183836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

james80 (törölt) 2013.03.30. 11:20:42

Ezt nem láttam még , de gyönyörű volt!
süti beállítások módosítása