TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pumukli hajnalban kihívót kap

2013.03.28. 19:58 td_axl

Holnap hajnalban a Bellator 94 gálán döntőjéhez érkezik az idei félnehézsúlyú torna, melynek nyertese elnyeri a jogot, hogy a bajnok ellen menjen, aki nem más, mint Végh Pumukli Attila. 

20120722122152_827Q77922.JPG

Newton és Pumukli

Január 17-én bombaerős kerettel indult a torna, King Mo, Babalu és Petruzelli komoly neveknek számítanak az épülőben lévő Bellator számára. Aztán Babalu és Petruzelli mindjárt az első körben kiestek, ráadásul csúnya KO-val küldték haza őket. King Mo azonban hozta a kötelezőt és a bukik sem fizettek sokat azért, ha rá pakoltál a végső nyertesre való fogadáskor. Emanuel Newton azonban erre sz*rt messziről és az elsőben kicsapta a nagyképű Lawalt.

Newton ezzel élete győzelmét aratta és készülhet a holnap hajnali döntőre a kemény orosz srác Zayats ellen, aki Babalu és Noe idő előtti mattolásával ért a finishbe. Newton nyáron pont Pumukli ellenében esett ki az akkori tornáról egy nagyon szoros pontozásos vereséggel, azóta is szeretne ezért revánsot venni.

A mai Bellator 94 mérlegelés amúgy érdekesre sikeredet, a felvezető bunyók közül hárman sem tudták hozni a súlyukat, Felice Herring pedig megcsinálta ismét a felvezető showt, hogy mindenki rá legyen kíváncsi holnap. Ezzen női párosítására amúgy is nagy az érdeklődés, Herring extravagáns attitűdje a pletykák szerint az UFC-be segítheti őt egy jól promózható Rousey elleni küzdelemre.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr345178744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása