TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dan Hardy szívével gondok vannak

2013.03.25. 21:25 td_axl

Úgy tűnik Dan Hardy karrierjének újabb nehézségek hátráltatják. A sorozatban elszenvedett négy vereséget követően sokan már temették, azonban képes volt visszatérni, két győzelemmel jelezte, van még puskapor a tarsolyban. A harmadik siker úgy tűnik, hogy várat magára, Hardy elhasalt egy orvosi vizsgálaton.

hardy.jpg

Pontosabban Wolff-Parkinson-Whiteszindrómát (durva magyar fordításban Farkas szív) diagnosztizáltak nála, mely egyfajta szívritmuszavart jelent. Hardy fő szívdobbanást követi egy árnyék-dobbanás, mely majdhogynem olyan erős, mint az első. A dokik további vizsgálatokra hívták Hardyt. Dan szerint élete formájában van, fizikálisan és mentálisan is, az MMA segített neki abban, hogy megismerje önmagát, az ilyen váratlan fordulatok kezelésére felkészítette őt. Nem akar olyan gondolattal játszani, hogy többé nem bunyózik, de az egészsége érdekében kész átgondolni a dolgait.

Dan Hardy helyét Matt Brown ellen az UFC 158 során  bemutatkozó Jordan Mein vette át a cardban.  A 23 éves harcos óriási esélyt kapott tehát, hogy a main card felhozatalában is bizonyíthasson, azok után, hogy debütálásként legyőzte Dan Millert.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr585171572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása