TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lavar Johnsont is doppingon kapták (UPDATE)

2013.03.21. 20:22 td_hriczuakos

Nagyon úgy néz ki, hogy nem csak Alistair Overeem cuccozik a nehézsúlyúak között, legutóbb a The Rock ikertestvérének is beillő Lavar Johnsont csípték fülön. Johnson bunyója után jött a már szokásosnak mondható ellenőrzés, ami egyértelműen kimutatta, hogy bizony olyan értékeket produkált a tesztoszteron-szintje, amilyet még bika nem b.szott. Lavar amúgy sincs könnyű helyzetben, 2 vesztes meccset követően most még le is bukott, ez aligha mutat majd jól az erkölcsi bizonyítványában. A főnök persze őrjöng, lassan nem tudja, ki az igazi bunyós, és ki a csaló, ráadásul úgy tűnik, hogy esze ágában sincs visszalépni attól a szándékától, miszerint idén még 100 harcosának búcsút int. Kell a hely a női divízió feltöltésére, a Strikeforce-tól is folyamat jönnek az új arcok, és ott vannak a TUF-os keménylegények is. Nemrég Matt Riddle-t is kicsapták, pedig ő Nick Diazhoz hasonlóan „csak” mariskát szívott, mégis mennie kellett. Danat ismerve könnyen lehet, hogy Lavar rövid UFC-s karrierje a végéhez ért, és nehezen hihető, hogy könnyek között válnak el útjaik egymástól.

Frissítve: Lavar Johnson 9 hónap eltiltást kapott, majd az UFC ki is rúgta őt. Bellator, WSOF? Pár KO-t még ki fog osztani Lavar papa.

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr265157435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása