TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|WTF: MMA-ssal verekszik Roy Jones Jr., visszatér Tank Abbott

2016.03.10. 11:03 td_interim

roy-jones-jr-ppv-opponent-revealed-tank-abbot-replaces-ken-shamrock.jpg

Egyre furábban alakul az alapból is nagyon fura UR Fight programja.

varsity_blog.gif 

Múlt hónapban írtunk a szezon leghajmeresztőbb kísérletéről, a UR Fight gáláról. Ezen négymeccses, négy sportágú pay-per-view kártya fő attrakciója egy cirkuszi bokszmérkőzés lett volna Roy Jones Jr. és egy random, közönségi szavazással kiválasztott rajongó között. A terv most módosult, és ugyan csak egy kicsit, de mégiscsak normálisabb lett.

roy-jones-jr-ppv-opponent-revealed-tank-abbot-replaces-ken-shamrock-1.jpg

Az Arizona Állami Atlétikai Bizottság elkaszálta az eredeti koncepciót, és kikötötte, hogy csak olyan embert lehet Jones Jr. ellen a ringbe küldeni, akinek van már igazolt profi boksztapasztalata. Nem biztos, hogy a UR Fight a szövegértés bajnoka, vagy hogy egyáltalán foglalkozik a bizottság aggályaival, mert a befutó végül Vyron Phillips (5-3) váltósúlyú MMA-s lett – aki az eredeti kiírásnak megfelelően a közönségi szavazás nyertese, és nem bokszoló.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a felügyelő szerv ezen problémázna, minden esetre valóban humánusabb megoldás egy profi küzdősportolót indítani a néhai pound-for-pound legjobb öklöző ellen, mint egy bátor kamionsofőrt. A fődíj továbbra is 100 ezer dollár, amit akkor söpörhet be Phillips, ha kiüti Jones Jr.-t. 

12670377_819560358153419_8786743750258680032_n.jpg

Visszatér Tank Abbott! Ehhez az kellett, hogy a tökön rúgott Ken Shamrock lemondja a Dan Severn elleni bunyót, helyette ugrik be a UFC korai éveinek újabb legendája, minden kocsmai bunyósok legnagyobbika. Ez a meccs MMA lesz.

A menü másik két fogása, a Michael Bisping vs. Chael Sonnen grapplingmeccs és a Kurt Angle vs. Rey Mysterio pankrációmeccs változatlan.

A UR Fight március 20-án érkezik, hacsak addig el nem kaszálják, humanitárius megfontolásból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr298459816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása