TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Teljesen rákattant Wonderboyra a női foci egyik legnagyobb sztárja

2016.02.10. 17:03 td_interim

020916-ufc-hope-solo-stephen-thompson-ln-pi_vadapt_480_high_65.jpg

Hope Solo „őrülten tiszteli” a UFC legforróbb karatékáját.

 army_banner_blog.gif

Most jó Stephen Thompsonnak lenni. A bunyós nem elég, hogy hétvégén briliáns teljesítménnyel mattolta a UFC ex-váltósúlyú világbajnok Johny Hendrickset, most újabb babért aratott: a lába elé borult a női foci egyik legnagyobb sztárja.

Az USA válogatottjának kapusa, a kétszeres olimpiai és egyszeres világbajnok Hope Solo a UFC Fight Night 82 estéjén twitteren vallott MMA iránti rajongásáról: 

ELJÖTT AZ IDŐ!!! Na nem a Superbowlra!!! Wonderboy vs. Hendricks, harcra fel!

Aztán a főmeccs zárultával az is kiderült, kinek drukkolt Hope: 

 ... és már vége is? Remélem, nem pislogtatok! Wonderboy senkiben sem hagyott kétséget!!!

Ez a két tweet egy aranyos csacsogásba torkollt: Thompson jól nevelt gyerek, így videóban köszönte meg a Solo támogatását, majd azt mondta, reméli, hogy egy nap találkozhatnak, és hogy a tweetek mosolyt csaltak az arcára. 

Erre már Hope is videóban felelt, aki továbbra sem fukarkodott a Thompsont dicsérő szavakkal: 

Óriási rajongód vagyok, őrülten tisztelem a képességeid és a sportágad is. Remélem, egy nap személyesen is láthatlak verekedni, de addig is megnézem minden meccsed a képernyőn, és továbbra is szurkolok neked. Maradj egészséges, légy áldott, és rúgj szét néhány segget! A legjobbakat kívánom neked.

Tiszta románc, mi? Hát nem, mert Solo 2012 óta házas. Viszont tényleg remekül mutatna egy bunyós mellett: két évvel ezelőtt letartóztatták, mert megverte féltestvérét és unokatestvérét. Persze valószínűleg ő közben nem volt olyan kecses és technikás, mint Wonderboy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr468379716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása