TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor lazán becsicskította Werdum-ot is

2016.02.07. 15:38 td_axl

mcgregor_werdum.jpg

Hétvégén tartották a Fighter's Only World MMA Awards díjátadót, melyre Conor csak egy videó üzenetet küldött maga helyett, de ez is elég volt a verbális romboláshoz.

A díjátadó elsősorban Holly Holm csillogásáról szólt, aki igencsak kirittyentette magát és élvezte az elismeréseket, melyeket a 2015-ös Év Legjobb Női Bunyósa és a 2015-ös év Legnagyobb Áttörését Elérő Harcosa címért kapta. Mellette szintén két díjjal ismerték el Conor McGregort, vagyis hát a legnagyobb elismerést ő zsebelte be, hiszen a Charles 'Mask' Lewis Év Bunyósa és a Legjobb Nemzetközi Bunyós címet is elnyerte. Conor nem tudott ott lenni a buli, cserébe viszont küldött egy videó felvételt, amit valószínűleg vezetés közben vett fel, gigantikus arccal a kivetítőn szórta az igét ismét. 

Köszönöm szépen a tavalyi és idei elismeréseket is! Érinthetetlen vagyok! Elnézést kérek, hogy nem tudok ott lenni veletek. Egy újabb embert kell megsemmisítenem. Egy újabb embert kell a trónjáról lelöknöm. Vannak még rekordok, amiket meg kell dönteni. Etetnem kell ezt a sok trógert, mindenkit közöttetek, aki nem dolgozik, helyettetek kell tolnom a melót ebben a bunyós szakmában. 

 

Van egy nehézsúlyú bajnokotok, aki csak egy punci. Fáj neki a lábujjacskája és ezért lemondja a meccsét. Hogy mondhat le egy meccset egy nehézsúlyú bajnok ilyenre hivatkozva? Milyen bajnok ez? A bunyó szakma ilyenek miatt a térdeire kényszerül, szóval elnézést kérek, hogy nem lehetek ott, mert keményen kell dolgoznom azért, hogy mindenki éhes szájába jusson valami. Szóval köszönöm nektek, és köszönöm magamnak. 

Magyarul Conor bácsi majd hozza az elmaradt Werdum vs Velasquez / vs Miocic bunyó nézettségi adatait, hogy senki zsebéből ne szálljon ki a della. Vagy legalábbis az övébe repüljön, ha már mindenképpen repkednek a bankók. Ebben igaza van, pénzgyáros, most mindenképp. Azért arra a pillanatra kíváncsi lennék, mikor összefutnak majd legközelebb a színfalak mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888368088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása