TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cro Cop bevallotta, de mégsem találtak cuccot a vérében

2016.01.10. 13:46 td_ede

mirko-filipovic.jpg

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, a horvát legenda Mirco Crocop Filipovic saját elmondásán kívül semmi bizonyítékot nem talált az USADA tiltott növekedési hormon használatára, mégis marad a két éves eltiltás.

A Vecerjni lap szerint Cr Cop a minap kapta kézhez az USADA teszteredményeit, amik mind negatívak. Ez a tény azonban úgy látszik nem változtat semmin az MMAfighting.com-nak az USADA szóvivője által küldött email alapján:

Attól függetlenül, hogy Mr. Filipovic használt-e aktívan tiltott szereket a tesztje alatt, vagy sem, beismerte növekedési hormon használatát, ami ellentétes a UFC doppingellenes politikájával szemben.

Cro Cop, bevallottan használt hormoninjekciókat, hogy mihamarabb felépüljön a vállsérüléséből, ami miatt le kellett mondania az Anthony Hamilton elleni meccset.

A növekedési hormon a tiltott szerek listáján van. Tudtam, de nem volt más esély megmenteni a sérült vállamat – legalábbis úgy láttam – anélkül, hogy vérplazmát kombinálnék növekedési hormonokkal.

Azt mondják, a legjobb mindig az őszinteség, de úgy látszik, hogy az USADA még úgy sem találja a cuccost, ha konkrétan bevallja valaki annak használatát. Lásd, a kommantás ezért kifizetődő még mindig.  Cro Cop esetében azonban marad a két éves eltiltás, ami egyenlő a nyugdíjjal Mirko esetében.  Cro Cop csalódott volt a döntés kapcsán, de még mindig jobb három győzelem kiszállni – amiből az egyik egy gyönyörű szép visszavágás Gonzaganak - búcsúzni, mint egy vereséggel a vezetőség unszolására visszavonulni.

Érdekes fejlemények ezek. Cro Cop biztos volt benne, hogy lebukik, aztán mégsem, most pedig a zágrábi UFC gála egy nagyon komoly húzóvvel kevesebb lett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr548258044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása