TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az erő ébredése az UFC on FOX 17 mérlegelésén

2015.12.19. 10:56 td_axl

dos-santos-overeem.jpg

Három éve még remegtünk a JDS vs Overeem meccsért, most pedig a kertek alatt lopódzva észrevétlenül van itt.

8_corners_banner_blog.gif

Ez persze köszönhető annak, hogy JDS és Overeem nimbusza már korántsem a három évvel ezelőtti szinten villog. A brazil ex-bajnokról azóta megtudtuk, hogy Cain ellen nincs ellenszere, mellette pedig a védekezésbeli hiányosságai miatt nem rest a fejével levédeni 5 menetnyi szőnyegbombázást mondjuk Miocic ellen. Viszont az ütéseket bírja, ami nem mondható el Alistair-ről, aki a Strikerforce után már nem zsákmányállatokkal találkozott és egy kisebb szellő is elég volt ahhoz, hogy eldőljön a tatmin, mint a rohadtnád.

Junior dos Santos Cigano and Alistair Overeem square off at UFC weigh-ins. Who ya got?

Posted by MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website on Friday, December 18, 2015

Mindketten agresszorok, Overeem viszont a gyakori padlózások miatt a Jackson's csapatában újragondolta a taktikai felépítését, ami építgetett az elmúlt meccsein. Ez okos húzás volt, mert most mindennél nagyobb szüksége lesz erre JDS ellen. Kihúzza vajon elkerülve mindvégig a JDS csapottakat? Mert ő nem feltétlenül tudja majd kiütni a brazilt. 

Rafael Dos Anjos and Donald "Cowboy" Cerrone square off at UFC weigh-ins. Who ya got?

Posted by MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website on Friday, December 18, 2015

A főmeccsen a friss bajnok Rafael Dos Anjos tér vissza egy igazi ki-ki mérkőzésen Cowboy Cerrone ellen. Cowboy az UFC egyik legaktívabb és legkeményebb tökű bunyósa, aki egyrészt revánsot vehet a két évvel ezelőtti vereségéért Dos Anjos ellen, másrészt ott lebeg mindenki szeme előtt, hogy a győztes tavasszal feltehetően a felruccanó McGregor ellen mehet. 

Michael Johnson squares off against Nate Diaz in a heated staredown at UFC weigh-ins. Who ya got?

Posted by MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website on Friday, December 18, 2015

 

Nate Diaz hozta a 209-rulez farbát, már a szálloda lobby-ban emberkedett egyet Michael Johnson-al. A könnyűsúly egyik legizgalmasabb meccse lehet a címmérkőzés mellett ez a bunyó, Johnson utóbbi években mutatott fejlődése könnyen kihúzhatja a Diaz-művek fogaskerekét a gépezetből.

A Star Wars őrület pedig a hétvégi UFC gálát sem kerülheti el, Cole Miller és Jim Alers tolt egy rövid fénykardos folklór műsort a farkasszemezés közepette, Ronda Rousey pedig kibújva a Holm ellen elszenvedett vereség utáni barlangjából Star Wars maskarában tolta. Hinnye. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338184006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása