TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Mindennél erősebb, José Aldo története

2015.12.13. 11:23 td_axl

stronger-than-the-world.gif

Az UFC 194: Aldo vs McGregor előtt dobták ki a Stronger than the world című film előzetesét, mely José Aldo életét hivatott bemutatni. Katt után a trailer. 

Az időzítés nem véletlen, mint kiderült, José Aldo élete meghatározó küzdelmét vívta ma hajnalban Conor McGregor ellen. A brazil pokolból felemelkedő küzdősport óriásról van szó, hogy kicsit jobban megérthessük ezt az életutat, a megannyi szenvedést követő sikereket, ez a film segít majd nekünk. Legalábbis remélhetőleg sikerül kiemelnie majd a legfontosabb részeket úgy, hogy José Aldot lássuk, ne pedig művi dráma hajszolását. 

Mais Forte Que o Mundo: A história de José Aldo - Teaser trailer

Pronto pra suar frio?! Assista ao teaser trailer de Mais Forte Que O Mundo, filme que narra a história do lutador José Aldo. Nos cinemas em 2016.

Posted by Mais Forte Que O Mundo on Wednesday, December 9, 2015

TDMG⚡️8 CORNERS™️ Zip Hoodie available at the Store.#tdmg #totaldamage #apparel #martialarts #lifestyle #8corners...

Posted by TDMG on Saturday, December 12, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr968168904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása