TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 78: Magny vs. Gastelum élő közvetítés

2015.11.21. 19:06 td_interim

ufc-fight-night-78-betting-picks-ufc-fight-night-78-magny-vs-gastelum-betting-tips-ufc-fight-night-monterrey-betting-advice-odds-guide.png

Katt.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A világot felrázó 193-as gála után ismét halkabb rendezvénnyel csapatja a UFC. Ma éjjel/holnap hajnalban Neil Magny vs. Kelvin Gastelum, Ricardo Lamas vs. Diego Sanchez és Jussier Formiga vs. Henry Cejudo meccsekkel próbálnak minket lekenyerezni - persze lesznek még további párosítások is, de a kollektív ingerküszöböt leginkább ez a három közelíti meg.

A gála Fight Pass ültetői vasárnap éjjel fél egykor kezdődnek, a tévés felvezetők hajnali kettőkor, a főkártya pedig hajnali négykor. Élő adáshoz utat itt és itt találsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908097028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása