TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tombol a Twitter Rousey vs Holm meccs után

2015.11.15. 14:29 td_axl

rousey_holm_1.jpg

SPOILER-veszély melletti felelősségteljes kattintás következzék!

A női MMA istennője, úttörője, a tökéletes megosztó személy Ronda Rousey. Ő emelte nem csupán a női MMA-t, hanem magát az MMA-t is egy magasabb, népszerűbb szintre az USA-ban, ma pedig egy korszak véget ért, miután Holly Holm darabokra szedte őt az UFC 193 főmeccsén. Erről este bővebben írunk majd. Mindenkiért eljönnek egyszer, a közösségi média pedig tökéletes felület a bánat és öröm kifejezésére. Itt egy csokor az USA-ból bunyós reakciókból Ronda bukását követően. 

A földön fekvő Rozáliába Miesha Tate rúgott először egy jó nagyot. Miesha eddig kétszer kapott ki Rowdy-tól, TUF szezont is toltak egymás ellen, és leplezetlen ellenszenvét az alábbi hajnali videóban is hallhatjuk. Tömören idézve: Épp most győztek le téged (Rousey), RIBANC

Jon Jones végigkísérte és támogatta Holly Holm felkészülését a Jackson's csapatánál, érhetően büszke és motivációs vonalon tömör üzentet fogalmazott meg: Mert képes vagy rá Holly. 

Cris Cyborg elvileg már úton van az UFC-be, Dana White arról beszélt az UFC 193 előtt, hogy Ronda számára a brazil gyilkológép következik. Cyborg egyszerű és sokat mondó üzenetével fejezte ki szimpátiáját (nem) Rousey irányába. 

Anthony Johnson szerint ez egy gangsta shit volt, vagyis nyugodtan készült Holly a hentelésre, mint egy főnök, úgy tolta a ketrecben. 

Eddie Alvarez szerint egy tökéletes taktika tökéletes kivitelezése volt

Julianna Pena némi önhype mellett Tyson életútjával von párhuzamot, magyarul ki-kit kapott és kap majd el a ketrecben. 

 

Hosszasan lehetne itt idézni a postokat, mindenki valamilyen módon kiveszi a részét egy korszak végéből. No de ki van veled most Ronda? Matt Serra most kapott egy társat az upset csarnoka. Ő GSP-t győzte le anno hatalmas meglepetésre, Holly most talán nagyobb magasságokban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr658080058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2015.11.15. 15:32:10

A Struve vs.Rosholt méta annyira gyér volt, hogy szinte fájt,
lemérem a kopasz-kampi is látta amit én... és bannolja ezeket a szerencsétleneket
Már a mérlegeléskor sem működött a gandzsaföldi mókus, recbok cipzárja, eleve hóttra volt itékve! FOFF
Rózsi veresége meg zsírozza a májamat, már csak a ritkásszakállú majmot kellene horizontálba lássam és lenondok a kariajándékról
Aztán tőlem fedezhetné mindkettőt Travis Browne HHH
süti beállítások módosítása