TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pozitívan értékeli HFC 10-es szereplését a Budapest Top Team

2015.09.23. 13:44 td_interim

12032976_1633630253576976_4583016422433655042_n.jpg 

Sűrű volt az HFC 10 programja a Budapest Top Teamnek – a gála során három harcosuk is ketrecbe lépett. A klub hétvégi teljesítményét a BTT állóharc edzője, Peszlen „Rendes” Ferenc értékeli a kattintás után.

 

Felemás érzésekkel, de összességében pozitívan értékelnénk kollégámmal, Nagy Barnával a Budapest Top Team hétvégi teljesítményét. Sajnáljuk, hogy Fábián Melinda rettentő ígéretesnek vélt párharca elmaradt Vincze Lilla ellen – a meccs így az HFC 11-re tolódik.

 

Kezdeném Guzsván Petivel, akinek a felkészülését a mindennapok kötelességei nem kicsit nehezítették meg. Mindenesetre bíztunk Peti képességeiben, és feltámadt harci kedvében. Ez utólag be is jött. A mérkőzés legnagyobb pozitívumaként említeném, hogy ellenfele első hibáját kihasználva Ádám azonnal a hátára tudott kerülni, ahonnan be is fejezte a küzdelmet.

 

Mátyási Renátó profi MMÁ-ban most debütált ugyan, de kyokushin karatéban és ökölvívásban már mintegy 250 mérkőzéssel a háta mögött érkezett az HFC ketrecébe. Őszintén szólva számítottam Renátó tornagyőzelmére – sajnáljuk, hogy végül is csak egy meccset tudtunk megvívni. Jelen pillanatban a legfontosabb feladatunk, hogy a hiányosságainkat kijavítva legyőzzük a címmérkőzésen Ondrej Skalnik-ot. Ezért le sem állunk az edzésekkel, és orrvérzésig toljuk a sportágspecifkus BJJ, judo (nogi + kiskesztyű) és birkózó edzéseket, amiket a Budapest Top Teamben – nem titkolván tengerentúli mintára – külön szakedzők tartanak (Nagy Barna, Szekeres Ákos és Dietz Gusztáv személyében).

 

Végezetül arról, amitől savanyú a szánk íze, a döntőről: a győzelmet nem kell megmagyarázni, ezt mindenki tudja – a vereséget magyarázni pedig nem a mi stílusunk... Gratulálunk Borics Ádámnak! :) Tisztában vagyunk, mit rontottunk el, ezt is ki fogjuk javítani. Viszont Benji természetes súlycsoportjában, 61 kg-ban építjük tovább pályafutását, ahol terveink szerint akár még idén bemutatkoznánk. ;)

 

Köszönjük az eddigi támogatását a Két F-Bau Kft-nek, a Székely Budósportnak, a Hungarian Legends-nek és a Csontkovácsolás.hu-nak.

tdmgstore_rashguard_akcio.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867811694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása