TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 141: Guillard vs. Girtz élő közvetítés

2015.08.28. 17:16 td_interim

oshark_bellator_141.jpg 

Katt.

 

A hétvégén nincs UFC, van helyette Bellator – a szükséges pofondózis nem marad el most sem. Scott Coker szervezetének 141. gálája Dan Henderson kertjének végéből, a kaliforniai Temeculából jelentkezik, főszerepben egy régi ismerőssel.

Melvin Guillard egy igazi nagypofájú tróger, aki néhány éve még egyenetlen teljesítménnyel is tök szórakoztató meccseket produkált a UFC-ben: hol a finishek rosszabbik végét fogta meg (jellemzően a könnyűsúly igazi ászai ellen), hol felszívta magát, és ő finishelte aktuális ellenfelét (jellemzően kiütéssel vagy TKO-val).

Tavaly márciusban aztán egy szokás szerint komoly ugatással promózott, de rettentő gyengén lehozott, egyhangú pontozásos vereség után a UFC-n kívül találta magát. Akkor már nem sokan siratták, az biztos. Egyből lecsapott rá a nevesebb, de a csúcsról már lefelé ballagó bunyósok gyűjtőszervezete, a WSOF, és megkínálták két meccsel. Júliusban, a debütálásán nyert is TKO-val, ment is rögtön a bajnoki övért Justin Gaethje ellen, ahol 1. 159 fonttal érkezett a mérlegre, így ha nyer, akkor sem lett volna az övé az öv 2. de nem is nyert, megosztott pontozással maradt alul.

Aztán Guillard rekordsebességgel összekapott a vezetőkkel, akik idén tavasszal lapátra is tették. Egyből jött a nevesebb, de a csúcsról már lefelé ballagó bunyósok másik gyűjtőszervezete, a Bellator, és most itt vagyunk, Melvin bő egy éven belül már a második promóciónál debütál.

Nem mondom, hogy tűkön ülök: Guillardból már aligha lesz releváns bunyós, ezt érezhette Coker is, amikor welcome drinkként Brandon Girtzre esett a választása, akinek mérlegén a győztes rubrika olyan harcosokkal van tele, akiknek még Wikipédia oldaluk sincs. De mindez tulajdonképpen tökmindegy: Bellatort az ember mostanában nem a minőségi meccsekért, hanem a felhőtlen szórakozásért néz.

Azt meg azért csak hozza ez a meccs is, de ha mégsem, akkor ott lesz nekünk a pehelysúlyú bajnok Patricio Freire tesója, Patricky, az újonnan igazolt, offszezonban 130 kilós nehézsúlyú kombájn Lorenzo Hood, az ültetők közt pedig láthatjuk a női MMA egyik úttörőjét, Marloes Coenent is.

Az ültetők éjjel háromnegyed kettőkor kezdődnek, a main card pedig hajnali háromkor. Streameket itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

• TDMG ⚡ Tanks •Újra brutál hőséggel támad a nyár - még szerencse, hogy akad pár trikónk, amiben könnyebb átvészelni....

Posted by TDMG on Wednesday, August 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr987741418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása