TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Fehérneműs csöcsöslányok gyűrik egymást a ketrecben

2015.07.27. 19:03 td_interim

1237766_703014093059179_1750080303_n.jpg 

Itt az új kedvenc bunyószervezeted.

 

Erről miért nem tudtam eddig? Már a huszadik gáláját fogja megtartani jövő hónapban a Lingerie Fighting Championships, azaz Fehérneműs Bunyó Bajnokság, ami megtestesíti minden tesztoszteron-túltengéses kamaszfiú álmát, és minden feminista szervezet ősellenségét.

Egyszerű a kotta: van iksz darab csöcsös-faros lány, akik mindenféle „vad” meg „szexi”, esetenként pedig vad meg szexi fehérneműbe öltözve lépnek ketrecbe, hogy MMA-szabályrendszerben összeverjék egymást.

Mi mehet félre? Semmi: természetesen nem komoly bunyóról van szó, hanem kevert harcművészeteknek még jó messziről is csak úgy nagyjából látszó pankrációról, ami viszont az igazi, látványos nyekkenések híján inkább tűnik iszapmentes iszapbirkózásnak. De hát úgysem broklesznárkodásért, és még kevésbé igazi verekedésért kajálják ezt a nézők, hanem ezért: 

működik a videó, csak biztos túl hot lett volna a kezdőképe, így az nincs

Az LFC eddig a radar alatt repült, most azért került be a hírekbe, mert óriási lépés előtt állnak: huszadik, „Szentivánéji álom”-ra keresztelt gálájukkal belépnek a PPV-piacra.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy élőben sugározhatjuk a rendezvényt. A rajongóink majdnem az első naptól fogva ezt kérték, a kábelszolgáltatóink pedig nagyon fogékonyak voltak az ötletre.

Ezt Shaun Donnelly LFC-fejes mondta, és igazán nem lehet vitatni röpke nyilatkozata igazságtartalmát.

A Lingerie Fighting Championships 20 a Las Vegas-i Hard Rock Hotel & Casinóban lesz augusztus 8-án. Itt a gála promója: 

Ez meg a szervezet Facebook-ja további csajokkal információkkal.

• TDMG ❤️s Women • And women love TDMG. Check out our women's tanks at TDMGSTORE.COM

Posted by TDMG on Friday, July 24, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757659008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása