TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 139: Kongo vs. Volkov élő közvetítés

2015.06.26. 14:55 td_interim

 

bellator139.jpg

Úgy bizony.

 

Annyira bejött nekünk a Bellator 138 botrányos-röhejes cirkusza, hogy nem álltuk meg, és régi jó szokásunkat felelevenítve túrtunk streamet a szervezet következő gálájához is. Vagyis a ma estihez.

A Bellator 139 főmeccsén a UFC-veterán Cheick Kongo csap össze a Coker-birodalom volt nehézsúlyú bajnokával, Alexander Volkovval, lejjebb a main cardon ott csapkod majd a szervezet kétszeres pehelysúlyú bajnoka, Pat Curran, és visszatér a ketrecbe a zseniális kickboxer/a szakmát még lelkesen tanuló MMA-s Joe „Stitch 'em Up” Schilling is.

A Bellator 139 ültető meccsei szombat éjjel egykor kezdődnek, megnézheted őket itt – a main card pedig hajnali háromkor startol, ehhez forrást itt találsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr927575160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása