TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Condit szerint sem őt, sem Alvest nem cucc-tesztelték

2015.05.30. 12:19 td_axl

 condit-alves.jpg

Hétvégén érkezik Brazíliában a következő UFC felvonás, melynek főmeccsén Carlos Condit és Thiago Alves hozza majd a showt. Emlékszel még azokra a hírekre, melyek arról szóltak, hogy Belfort TRT-kúráját senki meg sem ugatta ott délen? Nos, a helyzet változatlan ezek szerint.

 

Legalábbis Carlos Condit szerint az UFC Fight Night 67 előtt, ami holnap hajnalban lesz, sem nála, sem pedig Thiago ajtaját nem rúgták be a brazil fehér köpenyesek, hogy pisi, esetleg vérmintát raboljanak tőlük. A hírek szerint csak a meccs napján lesz némi vizelet ellenőrzés, ami némileg ellentmond az UFC által bejelentett átfogó anti-cucc-kampányuknak. Ez annyit tesz, hogy véletlenszerű meccs előtti, majd komoly bunyó-heti ellenőrzések várhatóak. A Brazil Atlétikai Bizottságot meg lehet, hogy integrálniuk kell még a folyamatba, ugyanis Condit szerint elég szellős a helyzet és kissé nyugtalanítja, tekintve, hogy a Pitbull korábban már simliskedett.

Lehet, hogy nincs meg logisztika itt lent Brazíliában az ilyen dolgokhoz, vagy csak egyszerűen a mi párosításunk nem elég nívós ahhoz, hogy költsenek erre a dologra. Engem nem keresett senki, pedig nyitott lennék rá, vagyis teljes mértékben támogatnám a dolgot. Örültem az UFC bejelentésének az anti-cucc program kapcsán, de ebből eddig itt nem látok semmit. mondta Condit 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr517504696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása