TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones talán sohasem tér vissza

2015.05.05. 20:53 td_interim

096_lyoto_machida_vs_jon_jones_0.jpg 

A menedzsere úgy saccolja: elege van.

 

Jon Jones sokat látott menedzsere, Malki Kawa az MMA Hour vendége volt, és azt mondta, egyáltalán nem biztos abban, hogy Bones eltiltása után valaha még visszatér az MMA-hoz.

Nagyon is lehetséges, hogy nem látjuk többet az oktagonban Jon Jonest. Szerintem Jon Jones most Jon Jonesra fog koncentrálni, és teszi, amit tennie kell, bármi legyen is az. És ha nem látjuk többet harcolni, akkor nem látjuk többet harcolni. És felőlem ez rendben is van.

 

Amit még elmondhatok, és úgyis tudtok a sorok között olvasni az az, hogy szerintem minden sportoló elérkezik egy bizonyos pontig, nem csak Jon Jones. Másokat is láttam már egy nap a tükörbe nézni, és ráébredni, hogy ez az egész néha már túl sok. Egyszerűen túl sok. Ha nem állsz ki valaki ellen úgy, hogy hét nappal előtte szólnak, akkor szar vagy. Ha megállítasz egy rablót, jó srác vagy, kösz szépen. Most te vagy a világbajnok, meg kell csinálnod az összes interjút. Annyi minden jár ezzel. És nem csak ő készül ki, ezt próbálom elmondani. Látod GSP-n, látod Andersonon is.

Persze, rengeteg nyomás nehezedhet a UFC bajnokaira, és biztos vagyok abban, hogy ez idővel mindenkit felőröl, de ezzel próbálni tompítani azt, hogy Bones beszívva karambolozott, egy sérült terhes nőt hátrahagyva elmenekült, aztán több mint egy napig bujkált, mielőtt feladta magát – szóval ez egy kicsit erős.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427433218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása